onsdag 28 juli 2010

Semestern är slut!

Usch, vad 3 veckor går fort! Nu är man tillbaka i verkligheten igen och det känns helt OK!
Vi har haft en härlig semester med sol och bad. Det var ju ett tag sedan man hade det! Bad alltså, sedan är ju inte jag någon som hoppar med lätthet ned i vattnet längre. Vet inte vad som hänt med kroppen men hur varmt det än är så är vattnet "svinkallt", usch! Men när jag väl kommit i är det underbart härligt.
Det är fullt upp på tomten nu med att förbereda för gjutning av grunden, så här långt har de kommit nu! Men det känns så litet!!!! Skall alla rum komma plats inom denna lilla ram?

Helt otroligt vad de jobbat på i denna värmen! Hoppas nu vädret håller sig så det är bra väder både när de ska gjuta och när huset kommer! Det är snart v.33 då kommer det! Himmel och pannkaka det är helt otroligt det känns som en evighet sedan vi satt hos Peter på Myresjöhus och beställde alla stuprännor, dörrar och smådetaljer som kranar och dörrhandtag. Snart står det där! Hurra!

Nu förbereder vi i vårt nuvarande hus för fotografering och senare visning. Jag och maken är väl inte riktigt överens om hur mycket som behöver plockas bort eller städas ur. Han är en sådan tidsoptimist att jag blir tokig. Men vi skall nog få till det till slut! Huset i sig är det ju inga större fel på det har vi fått bekräftat genom den besiktning vi gjorde innan semestern. Och det känns jätteskönt!

Kommer snart att lägga ut lite bilder på vårt fina hus på Ekås!
Måste bara lägga med en bild som dottern har tagit med sin nya kamera. Det är så roligt att se henne när hon håller på och springer runt i huset och fotar allt och alla! Denna bild är tagen på en orkidé som jag fick av sonen till födelsedag!

Visst är de vackra! Hon är så duktig!
Satsa på detta lilla gumman!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar