tisdag 16 juni 2009

Något grinig!

Ok, i den här "lilla" väskan ska man då packa sin packning för MC-resan till Rügen i Tyskland!!!! Ja, båtresan är bokad och hotell 2 nätter i Sassnitz och sedan vet vi inte mer. Mycket spännande! Något sådant här har vi aldrig gjort tidigare så detta skall bli en riktig upplevelse. Sedan har vi ju aldrig packat så lite heller! Maken klarar sej med 1st tandborste och 2 par kalsonger enligt honom själv. Ja, det ska bli kul den dagen det det är dags att packa! Och det börjar dra ihop sej den 4 juli drar vi! Åh, jag längtar sååååå till semestern. Men tillbaka till problemet, vad och framförallt hur ska jag packa? Det blir inte mycket, usch vad jobbigt!
Åh, inte har jag fått några riktiga fotplattor heller just nu är det bara ett par pinnar att hänga mina långa fötter på. Och det är inte lätt, det blir riktigt jobbigt efter en stund. Hade jag nu haft stl 36 så hade det nog inte varit så farligt men med mina blan' till fötter. De hänger ju ner på var sin sida om den lille pinnen. Nä, får tjura på här nu så gubben får till ett par riktiga fotplattor innan avfärd. :)

1 kommentar:

  1. Det ska bli spännande att se hur mycket du får prioritera bort! Fast så mycket vanliga kläder kanske man inte har på en mc semester!

    SvaraRadera